20/6::. Mobilització d’un pla de xoc social

El 20 de juny a les 19h, mobilització davant la Borsa de Barcelona, sota el lema “Per un pla de xoc social. Que pagui la banca i l’Ibex 35”.

Pla de xoc social

Organitza: PladeXocSocial

“La crisi derivada de la Covid té divereses vessants: sanitària, social, econòmica, ecològica q no s’acaba quan finalitzi l’estat d’alarma, al contrari. Per això exigim mesures de xoc als governs per fer front a les conseqüències.

Cal abordar-la des de com a mínim 5 eixos per evitar que se solucioni com se solucionen sempre, pagant les de baix els costos i les conseqüències. Aquesta vegada, la crisi que la paguin l’Ibex 35 i els bancs.

  • Repartim els treballs i deroguem les reformes laborals del PP i del PSOE. Establiment d’una renda bàsica incondicional.
  • Gestió pública. Recuperació de tots els serveis públics privatitzats i dels béns comuns en mans de les grans empreses.
  • Garantim l’habitatge digne: Prohibició dels desnonaments i suspensió del pagament dels lloguers, hipoteques i subministraments. Ni deutes ni desnonaments.
  • Garantim i defensem els drets i les llibertats de totes. Regularització immediata de totes les persones migrants
  • Rescatem les persones i no l’IBEX35: Retorn del rescat bancari i reforma fiscal. Que la crisi la pagui la banca i l’Ibex35
  • No consentirem que la crisi sanitària, social i econòmica es converteixin en una nova excusa per a augmentar el deteriorament ecològic i climàtic, l’empobriment de la majoria de la societat i la vulneració dels drets més elementals. “

#PladeXocSocial

Log in with your credentials

Forgot your details?