22/10:: Ca la Dona a l’Open House Barcelona 2016

Un any més  tenim aquí l’Open House BCN 2016, com cada any ensenyarem la casa als diferents grups de visitants que es vagin formant al llarg del dia 22 d’octubre (dissabte). Però per fer-ho necessitem la col·laboració de les dones de la casa, farem dos torns un de matí (11.0 a 13h) i un de tarda (17.00 a 19h),

Per apuntar-te a un torn omple aquest formulari.

 

 

Ca la Dona. Ciutat Vella.

Edifici entre mitgeres format per planta baixa i tres plantes pis, amb un gran arc i portes de fusta a la façana. El projecte de rehabilitació s’ha enfocat com un procés participatiu entre les sòcies i les entitats de Ca la Dona i un equip de dones arquitectes, i es fonamenta en l’aplicació de criteris innovadors de sostenibilitat. Cal destacar l’ús dels panells contralaminats de fusta que consoliden estructuralment l’edifici, amb una solució que pesa quatre vegades menys que les solucions convencionals de formigó.

Què és l’Open House?

És la principal cita de la ciutat de Barcelona amb l’arquitectura, un cap de setmana al mes d’Octubre de portes obertes a edificis de tot tipus, forma i mida. Una iniciativa de l’associació Open House Barcelona.

‘Open House’ ofereix l’oportunitat d’experimentar l’arquitectura de forma excepcional i completament de franc. Les activitats de l’Open House conviden a tothom a explorar i entendre el valor d’un espai ben construït i dissenyat. Aquest esdeveniment, va començar a London l’any 1992, i des de a les hores ‘Open House’ s’està introduint arreu del món: New York, Dublin, Galway i ara Barcelona.

Programació OpenHouse Barcelona 2016: http://www.48hopenhousebarcelona.org/

Log in with your credentials

Forgot your details?