24/10:: Ca la Dona a l’Open House Barcelona 2015

OHB15_Open  Green_Página_1Un any més Ca la Dona participarà del 48H OPEN HOUSE BCN com un dels edificis que es podran visitar a Ciutat Vella. El 24 d’octubre, d’11 a 13h i de 17 a 19h, la casa estarà oberta a tothom que la vulgui visitar, que vulgui conèixer el projecte de Ca la Dona, la història de les nostres parets i veure la mostra de FemArt, així que ja pots passar la data a les teves amigues i familiars!

Ca la Dona. Ciutat Vella.

Edifici entre mitgeres format per planta baixa i tres plantes pis, amb un gran arc i portes de fusta a la façana. El projecte de rehabilitació s’ha enfocat com un procés participatiu entre les sòcies i les entitats de Ca la Dona i un equip de dones arquitectes, i es fonamenta en l’aplicació de criteris innovadors de sostenibilitat. Cal destacar l’ús dels panells contralaminats de fusta que consoliden estructuralment l’edifici, amb una solució que pesa quatre vegades menys que les solucions convencionals de formigó.

Què és l’Open House?

És la principal cita de la ciutat de Barcelona amb l’arquitectura, un cap de setmana al mes d’Octubre de portes obertes a edificis de tot tipus, forma i mida. Una iniciativa de l’associació Open House Barcelona.

‘Open House’ ofereix l’oportunitat d’experimentar l’arquitectura de forma excepcional i completament de franc. Les activitats de l’Open House conviden a tothom a explorar i entendre el valor d’un espai ben construït i dissenyat. Aquest esdeveniment, va començar a London l’any 1992, i des de a les hores ‘Open House’ s’està introduint arreu del món: New York, Dublin, Galway i ara Barcelona.

Programació OpenHouse Barcelona 2015: http://www.48hopenhousebarcelona.org/

Log in with your credentials

Forgot your details?