ATENCIÓ!!!! aNUL·LaCIÓ dE LA 7ena edició del Curset de Defensa personal, nivell I

Atenció a totes!!!! Us fem saber que s’ha anul·lat la 7ena edició del curset d’autodefensa per falta de dones. Esperem poder proposar la 7ena edició en un altre moment…

Aquest curset es basa en un treball físic i emocional per aprendre a comprendre i crear les situacions en què ens podem trobar, sobretot de conflictes, i l’escala d’aquests conflictes fins el punt de la violència física. Treballem per desenvolupar la calma, l’autoconeixement, la intuïció, l’autoestima, i la consciència de l’espai, per veure les situacions conflictives abans que sorgeixin, aprenent a enfocar-les i a resoldre-les, fins i tot quan ja són situacions de violència física.

L’estructura bàsica del curs consisteix en 18 hores, repartides en quatre sessions de quatre hores i mitja cadascuna, en dissabte.

Logística: el curset començarà el dissabte 24 de febrer i acabarà el 17 de març, de 10 a 14:30h. És important dur roba i sabatilles esportives.
Cost: El preu del curset és de 70€ si es paga tot al principi; i 75€ si es paga en dos cops. Les dones que no són sòcies de Ca la dona pagaran una matrícula de 15€, que pot ser la primera quota si es volen fer sòcies.
Inscripcions: a la secretaria de Ca la Dona, fins el 21 de febrer

Log in with your credentials

Forgot your details?