25/08::. Manifestació contra la LGTBIfóbia #SantsVolemVives

Sants Lgtbi convoquem a la comunitat LGTBI, assemblees del barri i col·lectius a una manifestació el dissabte 25 d’agost a Plaça Osca (Sants) a les 18:30h.

#SantsVolemVives


LGTBI-fòbia, Ni a Sants, ni enlloc!

El 19 de juliol una persona irromp a cops a la porta de la casa de Marikarmen al crit de “Et vaig a rajar transvesti de merda” i “Ets morta maricona”, durant 15 minuts va emetre tot tipus d’amenaces, des de cremar-la viva fins a matar-la, el barri va reaccionar ràpidament i es va poder evitar la desgràcia…

Estiu del 2017 una noia trans està amb unes amigues pintant-se les ungles a Can Batlló, quan un xaval s’acosta a intimidar-la, dient que o marxa o la fa fora a hòsties per desviada…

2 d’Agost de 2018, una noia espera un favor asseguda a les grades de la plaça de l’espanya Industrial, se li asseuen al voltant uns xavals joves, es comencen a riure d’ella per ser una noia trans, que si marica, que si malalta. Li demanen l’encenedor, ella els hi deixa, i l’agafen amb cara de fàstic, l’intenten robar el cigarro, la increpen tant que finalment l’aconsegueixen dissuadir i se’n va.

Aquestes són tres històries, però no són casos aïllats, la LGTBIfobia campa pels nostres barris i cal combatre-la!

Arran les recents agressions LGTBI-fòbes al barri de Sants, ens hem organitzat per denunciar aquestes violències que patim en una ciutat com Barcelona i en un barri com el nostre. Denunciem que volem estar segures pel carrer, sense haver d’amagar qui som i sense ser increpades. Estem fartes d’insults homòfobs, de babositats lesbofòbes i d’agresions transfobes. Les trans, bollos, marikes, intersex i bis existim i restim. Ens organitzem per denunciar al barri que les agressions que patim no són aïllades ni puntuals, ens organitzem per respondre col·lectivament a les agressions, perquè sóm moltes i n’estem fartes. Ens organitzem per fer canviar la por de bàndol, a cop de tacons o de camió diem PROU! Perquè volem un barri segur de violència patriarcal!

Per + info: https://www.facebook.com/events/205743696953345/

Log in with your credentials

Forgot your details?