25 gener 20 h::cassolada pel dret a decidir

Us convoquem a la concentració unitària pel dret a l’avortament, lliure i gratuït  dque tindrà lloc diumenge 25 de gener a les 20 hores al carrer Viladomat num. 158, de Barcelona.

La concentració es farà  davant d’un centre mèdic on es practiquen avortaments i on, des de fa uns mesos, el personal que hi treballa està sent assetjat  per l’integrisme catòlic més ranci de la ciutat.

Ens concentrarem en solidaritat amb les persones treballadores, amb les persones usuàries d’aquest i de tots els centres on es practiquen avortaments. Volem l’avortament lliure i gratuït. Volem que l’església  deixi d’entremetre’s en la vida de les persones per a  fer-les viure segons els seus paràmetres. Volem polítiques socials més adients per a que no calgui fer ús d’aquest dret que no és agradable a cap dona (cal recordar-ho): millor i més fàcil accés als anticonceptius, un ensenyament sexual a les escoles, obert, honest, plural i actual. Una bona conciliació familiar que inclogui l’aspecte econòmic.

En fi, molts motius i reivindicacions que fan necessària aquesta concentració unitària, en la que comptem amb la vostra presència.

Convoquen: Moviments socials i activistes independents

Barcelona, 17 gener de 2009

Manifest cassolada pel dret a decidirCartell cassolada 25 de gener

Log in with your credentials

Forgot your details?