28 de març, trobada d’intercanvi d’experiències sobre l’aplicació del Conveni d’Istabul

prou-violencia-28mDes de la Plataforma unitària contra les violències de gènere organitzen aquesta acció en el marc del projecte “Participació activa dels moviments de dones i teixit associatiu en les decisions dels organismes internacionals per aconseguir els drets reals de les dones”, a través del qual es vol contribuir a l’enfortiment de les capacitats de les organitzacions socials catalanes per poder pal·liar les mancances a l’hora de fer incidència.

En aquesta jornada, es vol donar a conèixer l’instrument del Conveni d’Istambul com a eina d’incidència en la lluita pels drets de les dones, i com entitats que treballeu en la lluita per l’eradicació de la violència masclista, creiem que us pot ser d’utilitat. 

TROBADA D’INTERCANVI D’EXPERIÈNCIES SOBRE L’APLICACIÓ DEL CONVENI D’ISTANBUL: 

EL CONVENI D’ISTANBUL COM EINA PER LA LLUITA DELS DRETS DE LES DONES

28 de març a les 18h

El Conveni del Consell d’Europa sobre prevenció i lluita contra la violència vers les dones i la violència domèstica, vigent des del 1 d’agost de 2014, signat i ratificat per l’Estat espanyol: com s’està implantant? Quines responsabilitats hi ha? Com es fa front a les disfuncions sobre el seu mandat, que ens trobem en l’atenció a les dones?

La societat civil podem participar en el seguiment de la seva aplicació a través d’informes ombra, previstos en el Conveni. SOM-HI!

Consulteu el programa detallat de l’acte

Lloc: “La Cuina”, Espai Francesca Bonnemaison. Carrer Sant Pere Més Baix, 7 de Barcelona (Metro Urquinaona L1 i L4 – autobusos V15, V17 i 45)

Cal inscripció prèvia, omplint aquest formulari

Organitza: Plataforma unitària contra les violències de gènere

Log in with your credentials

Forgot your details?