2/03:. Presentem LA FILADORA del Poblenou!!

Estimades companyes! 
Som l’Assemblea Feminista La Filadora del Poblenou, un col·lectiu de dones, lesbianes i trans del barri del Poblenou amb l’objectiu de treballar per aconseguir un Poblenou feminista. Així com, coordinar-nos i començar a treballar amb totes vosaltres per aconseguir una societat feminista. 

Som la llavor de la Vaga de Totes on vam aconseguir agrupar-nos un grup de dones al barri i vam retrobar-nos el passat estiu davant la necessitat d’estar organitzades durant les festes majors del barri.
En aquests mesos hem aconseguit ser moltes i organitzar-nos dones de diverses edats, necessitats, col·lectius i organitzacions del barri coincidint que tenim com a objectiu fer del Poblenou un barri feminista, així com apoderar-nos col·lectivament.

Després d’aquesta petita trajectòria hem decidit convocar-vos i trobar-nos totes per a celebrar la PRESENTACIÓ de l’assemblea i que millor que contar amb totes vosaltres per a que ens acompanyeu.
EL PROPER DIVENDRES 2 de MARÇ des de les 20h fins les 3h al Casal de Joves de Can Ricart 

Començarem amb un video de presentació de l’assemblea, després hi haurà una pausa per a poder sopar on oferirem diversitat de pintxos a preus populars fets per nosaltres i donarem inici al Cabaret format per un conjunt d’actuacions fins a les 24h quan gaudirem de la música de dues companyes i seguirem amb la festa! 


El cartell definitiu us l’enviarem en uns dies, però contactem ja amb vosaltres per a que us reserveu el dia! 


US ESPEREM A TOTES 

Log in with your credentials

Forgot your details?