Fins al 9/05:. Cicle musical “En clau de dona” – Concert en directe “El piano en femení”

Cicle de 5 sessions, una conferència i 4 concerts de música en directe. Al final de cada conferència o concert es podrà fer una mica de debat i torn de preguntes. Als concerts hi haurà una breu introducció de les compositores que s’interpretaran.

Vol difondre l’aportació musical i el talent de les dones compositores més rellevants al llarg de la història de la música occidental, tot escoltant i analitzant les obres de les compositores de diferents èpoques.

A càrrec de Montserrat Morera Isern, Catedràtica de Música d’Institut i Llicenciada en Psicologia.

Preu de les 5 sessions: 60 €  / socis i voluntaris d’AUB 45 €

Preu 1 conferència: 10 €  / socis i voluntaris d’AUB: 8 €

Preu 1 concert: 15 € / socis i voluntaris d’AUB: 12 €

PROGRAMACIÓ:

14 de març: Conferència “Les compositores sonen”. Es presentarà tot el cicle i es farà un repàs per la història de la música fent esment a l’aportació que en cada època han fet les compositores.


21 de març: Concert en directe “En veu de dona”. Escoltarem les peces més significatives per a veu (soprano) i piano des de l’època medieval fins a l’actualitat.

CV Marta Casals (soprano)

CV Carmen Santamaría Hernández (pianista)

Dones d’Europa


4 d’abril: Concert en directe “El piano en femení”. Escoltarem l’obra per a piano, tant pel que fa a obres solistes com per a piano a 4 mans, de les diferents èpoques fins a l’actualitat.

Programa del concert i CV del Duo Vela


2 de maig: Conferència “Compositores d’òpera”.


9 de maig: Concert en directe dedicat a “Les composicions per a veu i piano de les compositores catalanes del modernisme i del noucentisme”.

Log in with your credentials

Forgot your details?