29/09::. Concentració de rebuig contra les violències masclistes. ENS ESTAN ASSASSINANT! + MANIFEST

 

ENS ESTAN ASSASSINANT!!

Concentració de rebuig contra les violències masclistes

DISSABTE 29 de setembre a les 14h a la Plaça 8 de Març (Just darrere de Ca la Dona)

Us esperem a totes!

Convoca: novembre feminista

—–

 

Manifest

 

Prou violències masclistes!                                               

Prou assassinats! Ens volem vives!

 

Concentració dissabte 29 de setembre a les 14 hores a la Plaça 8 de març (Barcelona)

 

Des de Novembre Feminista fem  una crida a manifestar la nostra més enèrgica repulsa i indignació davant la situació actual d’impunitat davant els feminicidis que no s’aturen, participant en una Concentració dissabte 29 de setembre a les 14 hores a la Plaça 8 de març (Barcelona)

En primer lloc, volem transmetre tota la nostra força, amor i ànims per a les famílies, amistats i companyes de les dones i nenes assassinades, per tal que sàpiguen que en aquests moments de dolor profund no estan soles.

Les agressions i els assassinats de dones, o dels seus fills o filles, són la notícia de cada dia en els mitjans de comunicació. Els assassins semblen tenir carta blanca perquè les institucions no donen les respostes necessàries. La impunitat cada vegada és més gran.

Les violències masclistes vers les dones constitueixen un sistema de relacions de poder que legitima i perpetua les desigualtats entre homes i dones. Aquestes són presents en totes les estructures de la societat i suposen la més greu vulneració dels drets humans de les dones. Tanmateix, aquestes agressions són inseparables de les que pateixen les persones que no responen a les identitats heteronormatives hegemòniques.

Malgrat les mobilitzacions i pressions dels col·lectius feministes, no s’està dotant de recursos suficients a les polítiques contra les violències masclistes ni en la prevenció, atenció ni protecció de les víctimes. Les administracions públiques (Estat i Catalunya) han retallat molts diners en polítiques i programes d’intervenció integral de les violències masclistes. Cal que les administracions adoptin amb urgència mesures efectives per a l’eradicació de les violències.

Ens demanen a les dones que denunciem, però la majoria de les denúncies acaben en absolució. El sistema judicial no té en consideració la violència psicològica, ja sigui en forma de menyspreu, de desvalorització,  d’humiliació… com un abús, i aquesta és la base de la violència masclista. Quan ens diuen a les dones que denunciem, ens trobem soles.

EXIGIM una resposta contundent i integral que posi en el centre a les dones i castigui qualsevol forma de violència masclista, les invisibles com el llenguatge sexista, la cosificació dels cossos de les dones, la publicitat sexista, la desvalorització, etc. i també les formes visibles de masclisme com els abusos sexuals, les amenaces o les agressions físiques. Hem de lluitar contra totes les violències masclistes, quotidianes i invisibilitzades, que vivim les dones.

El silenci ens fa còmplices !!!  Prou feminicidis !!! Prou violències masclistes  !!!

Convoquem concentració dissabte 29 de setembre a les 14 hores a la Plaça de 8 Març a Barcelona. (Zona: Portal de l’Angel – Plaça de la Catedral-Via Laietana)

Log in with your credentials

Forgot your details?