Dones x Dones a les Jornades BDS a Barcelona: Rafeel Ziadah

palestina-300x186Sobre les Jornades BDS (19,20 i 21 octubre 2012) per Vicky Moreno, DONES x DONES

En faré referéncia tan sols a la intervenció de la Rafeef Ziadah ( Refugiada palestina a Londres).

DSCN0818 Valoració global :

  • Pel que fa l’assistència ha estat tot un èxit. Entre la diversitat d’assistència, vaig poder veure molta gent jove.
  • Pel que l’organització:  molt bé. S’ho han currat molt i han posat molts esforços. Em cal agrair-los el seu treball.
  • Com a Dones x Dones, ja vam deixar clar quina seria la nostra participación: difusió i assistència, a banda que ja som activistas del BDS.

Pel que fa el contingut destacar:

  1. Que la campanay BDS , és això una campanya. Un procès. No es tracta de boicotejar un producte  israelíà  concret, sinó d’esbrinar a quina empresa pertany aquest producte, quina és la seva financiació de capital ( qui ineverteix els diners).
  2. El BDS és una campanya que per engrandir-se i expandir-se es basa en la necessitat de la cooperación entre altres activistas d’arreu. Fer xarxes.
  3. BDS és un procès que per aconseguir els seus objectius : Boicot ( a productes d’empreses israelianes, tan publiques com privades ( culturals, acadèmics , esportius)

Per exemple, quan ve a jugar el Macavit de Telavid contra el Rigal Barça de bàsquet, al’acció de boicot ha estat fins ara, anar-hi on es durà a terme el paritit i fer prersència cridant boicot Isarel.(entre altres)

Som conscients que tenim tants temes pel sque treballar i donar suport i ser-hi…que tan sols volem informar d’aquesta campanya, però   sobre tot, voldriem  destacar la intervenció de la Rafeef Ziadah . Crec que algunes dones que ahir estavaem a les jornades ens vam quedar amb les seves paraules més enllà del cor.

Rafeef Ziadah “ He aprés a ser la que sóc i com sóc, de les dones dels camps de refugiats palestins del Líban. Del que em vam transmetre vaig poder entendre què era ser dona Palestina.” .Encara no han aconseguit trencar-nos en pedaços.  Jo sóc la tercera genaració de persones refugiades des de la creació de l’Estat Israelià.

Dones X Dones Vicky Moreno

https://www.caladona.org/2012/10/dones-x-dones-campanya-i-conferencia-estatal-pel-bds-suport-a-palestina/

Log in with your credentials

Forgot your details?