Preparant la 1a Fira de Ca la Dona…Participes?

Benvolgudes, estem preparant la 1a Fira d’intercanvi, 2a.mà i creadores alternatives a Ca la Dona del 16 de març

Tens a casa objectes que ja no utilitzes? artesania, complements, joies, roba, art, utensilis de cuina, joguines, antiguitats, discos, etc

Estàs cansada del sistema actual de comprar, comprar, llençar….comprar…?

Has sentit a parlar dels mercats i fires aternatius? intercanvi d’objectes i serveis, objectes de 2a.mà per posar en circulació allò que nosaltres ja no utilitzem etc.

T’agrada fer creacions reutlitzant materials, objectes?

Vols participar amb una paradeta? contacta amb les organitzadores de Ca la Dona activitats@caladona.org abans del 8 de març de 2014 (per organitzar-nos entre totes)

Si no vols posar pareta però tens coses que ja no utilitzes a casa o reciclatges que has fet….pots cedir-ho a Ca la Dona, per la paradeta solidària de Ca la Dona. Contacta amb es organitzadores activitats@caladona.org. A partir de l’1 de març tindrem habilitat un espai de recollida a Ca la Dona. Si no tens res per portr a a paradeta però vols participar en la iniciativa, contacta mab nosaltres. Hi ha moltes coses a fer, acollida fra, torns paradeta solidària, preparar guia ràpida fires i mercats alternatius…el que prefereixis.

16 de març 1a. Fira d’intercanvi, 2a.mà i creadores alternatives … a Ca la Dona c/Ripoll 25, de Barcelona Més informació: https://www.caladona.org/2014/02/1603-fira-dintercanvi-2a-ma-i-creadores-alternatives-des-de-les-11h-del-mati/

comi activitats Ca la Dona

Log in with your credentials

Forgot your details?