Ullal. Festival de fotografia incisiva

Arriba la primera edició d’ULLAL, festival transfeminista de fotografia que mossega la realitat des de les lluites de base, pràctiques de resistència i cossos dissidents. Un projecte que ha estat impulsat des de FemArt però que ha aglutinat molts grups de Ca La Dona així com col·lectives i moviments de base de la ciutat.

Amb el Festival ULLAL pretenem acostar la fotografia i els moviments socials de la ciutat de Barcelona. Plantegem el treball col·laboratiu de diferents plataformes, entitats i associacions i que conformaran el jurat de les diverses categories proposades. També proposaran i dinamitzaran les diferents activitats i ponències que ompliran el festival. Igualment, i més enllà de les modalitats, aquest festival assumeix els eixos feministes, antiracistes, anticolonials i ecologistes com a eixos transversals que conformen l’esperit del projecte en si. 

Ho celebrarem del 12 al 14 de maig a Can Batlló. Després del festival l’exposició quedarà instal·lada fins al 28 de maig.

Aquest festival està obert a totes les persones que utilitzen la fotografia com a mitjà d’expressió de manera professional i no professional. A més, vol prioritzar les perspectives i les produccions artístiques transfeministes generades des d’altres mirades que no siguin homes cis, blancs i heterosexuals.

+ info a ullalfest.org
IG i Twitter @ullalfest

Log in with your credentials

Forgot your details?