Afegim nous horaris al taller de Kick Boxing! #AutodefensaFeminista

Atenció! Hem afegit nous horaris per practicar Kick Boxing dins els tallers d’Autodefensa Feminista a Ca la Dona:

KICK BOXING  amb Mariona Om

Dimarts de 18h a 19.30h

Del 19 d’Abril al 28 de Juny. 11 Sessions

Import: 82,5€

El kick boxing és un esport de contacte complert i molt efectiu que inclou utilització tant de braços com de cames, i és enfocat al combat. Es fan servir guants de boxa i protectors tibials.

Originalment es va crear al Japó a partir de la fusió de tècniques del karate Kyokushinkai i del Muay Thai (boxa tailandesa) i, amb el temps, es van anar definint unes regles pròpies.

En el context actual, la proposta neix de la voluntat de portar les arts marcials a un terreny de cos a cos (amb proteccions) i de fer l’autodefensa més realista. Volem oferir Kick Boxing en un espai feminista perquè moltes dones han expressat la necessitat de fer un esport de contacte no mixte, fora dels espais clàssics de gimnàs, on predominen els valors i rols de la masculinitat hegemònica, com la competitivitat o el rebuig als cossos no normatius.

El fet que la instructora sigui una dona feminista farà del taller una experiència enriquidora i empoderadora on cada una pugui aprendre i avançar al seu ritme i anar perdent la por al contacte, lliures de judicis i/o pressions.

Inscipcions i més informació: caladona.org/tallers-dautodefensa-feminista/

Log in with your credentials

Forgot your details?