Desarma els teus impostos amb l’Objecció Fiscal!

Aquest any Dones x Dones seguim fent una crida a fer-vos objectores fiscals a les despeses militars, a desarmar els nostres impostos:

NI UN EURO PER A LA GUERRA,
NI PEL REARMAMENT, NI PELS GENOCIDIS

Moltes de vosaltres ja coneixeu els arguments antimilitaristes i feministes per desarmar els nostres impostos, però us deixem aquí un butlletí antimilitarista.

Què cal fer?

1.-No accepteu l’esborrany d’Hisenda i feu com sempre tota la declaració tal com explica la Guia Ràpida d’Objecció fiscal posant la quantitat a les caselles que diu la guia del Resum i ho envieu.

La nostra proposta per aquest any és fer la donació a la Comunitat Palestina de Catalunya per donar suport al poble palestí, i per tant què cal fer?

2.-Feu l’ingrés a la Comunitat Palestina de Catalunya (Núm. de compte: ES9114910001262141755021)

Posant la concepte: Ingrés provinent de l’objecció fiscal 2023 dels 1, 5 o 10 euros com explica la guia, i guardeu el resguard del banc que junt amb la instància d’objectora  és el que enviarem a Hisenda. Ho podeu fer presencialment a qualsevol oficina agencia tributaria, secció registre, o per correu certificat.

També es poden lliurar via telemàtica amb el número de referència de la vostra declaració.

3.-Després feu un altre ingrés per quantitat que pensàveu posar al compte de la Comunitat Palestina. Nosaltres proposàvem 100 euros i per tant si a la declaració hem posat 10 euros enviarem com a donació els altres 90, posant també provinent de l’objecció fiscal (o la quantitat que pugueu o vulgueu donar per ajudar al poble de Palestina).

Si teniu algun dubte ens podeu escriure a obfiscal@pangea.org o donesxdones@gmail.com

4.-I finalment envieu a obsfiscal@pangea.org el full pel cens d’objectores per tenir constància a nivell informatiu i estadístic del nombre d’objectores que som.

Més informació >>

objecciofiscal-2024

Log in with your credentials

Forgot your details?