Desconvocada concentració! – Solidaritat i llibertat pels presos i preses palestins dia 17/05 a les 7 a la plaça Sant jaume

solidaritat preses palestines

S’ha desconvocat  la concentracio de dijous a les 7 a la Plaça sant jaume  amb una petita victoria. Seguim amb palestina al cor…(dones x dones)

us informem que es cancel·la la concentració de dijous 17/05/2012 a les 19h ja que ahir a última hora del dia els representants dels presoners i presoneres van arribar a un acord amb les autoritats israelianes.

Disculpeu les molèsties, tot i que sigui per una bona causa.

http://www.maannews.net/eng/ViewDetails.aspx?ID=485928

http://internacional.elpais.com/internacional/2012/05/14/actualidad/1337014459_432788.html

Atentament, Comunitat Palestina de Catalunya

dijous 17 de maig a les 7 de la tarda a la Plaça sant Jaume: Concentració de solidaritat amb els presos i preses palestins

EL SEU DESTÍ A LES NOSTRES  MANS

Hana Shalabi una presa palestina  detinguda sense càrrecs va començar una vaga de fam el mes de febrer per protestar per la seva detenció sense càrrecs. Finalment ha estat desterrada a Gaza durant tres anys.

Però a les presons israelianes hi ha mes de 2000 presos i preses en condicions on no es respecten dels drets humans. Ara molts estan en vaga de fam. Hi ha dos presoners en estat crític després de més de 60 dies en vaga de fam: Thaer Halahleh i  Hassan Safadi i d’altres que ja porten dos mesos.

17 de maig pl.sant jaume a les 19h - dones x donesEl dia 17 hi una crida internacional   per  fer  una vaga de fam davant els consolats i ambaixades d’Israel o una  concentració a la que la COMUNITAT Palestina de Catalunya s’ha adherit i a la que Dones X Dones  donem suport

Es demana que:

  • Que puguin ser visitats per metges independents que treballen en els Drets Humans.
  • Que puguin ser visitats per les seves famílies.
  • Donar informació a les famílies de les condicions de salut en que es troben els presoners administratius en vaga de fam.
  • Que aquests presoners en vaga de fam siguin immediatament posats en llibertat així com els altres detinguts administrativament.

Per més informació:

http://www.phr.org.il/default.asp?PageID=116&ItemID=1469 .

Popular Struggle Coordinating Committee
Palestinian BDS National Committee (BNC)

dones x donesDones x Dones

donesxdones@gmail.com

Log in with your credentials

Forgot your details?