Al desembre, DonesxDones ens convida a:

desembre-dxdPel mes de desembre us convidem a:

1.- Campanya Desmilitaritzem l’Educació anuncia accions per assegurar la sortida de l’exèrcit d’espais educatius

2.- 4 desembre: A les 17h a Pl. Catalunya, marxa pels defensor@s de la pau a Colòmbia + COMUNICAT DE SUPORT AL PROCES DE PAU A COLOMBIA

3- A la campanya Casa Nostra Casa Vostra i a signar el seu manifest per preparar una gran mobilització al febrer del 2017.

10 de desembre: Per començar a preparar ens unim a StopMare Mortum que el dia 10 de Desembre, Dia Internacional dels Drets Humans a les 11h a la plaça Universitat que convoca la Jornada “Donem llum als drets humans”, per a la denúncia de la vulneració constant i sistemàtica dels drets de les persones migrades. Us convidem a venir per participar en aquest acte. Porteu espelmes i anem plegades a donar i a exigir el que diu el manifest:

– Actuar definitivament davant d’aquesta situació tal com reclama la ciutadania perquè Catalunya sigui terra d’acollida.

– Garantir la inclusió i el desenvolupament social digne de les persones migrades a Catalunya i comprometre’s a aplicar mesures contra el racisme, la xenofòbia, la LGTBIfòbia i la violència masclista.

– Defensar el dret a la lliure circulació de les persones, tal com queda recollit a l’article 13 de la Declaració Universal dels Drets Humans.

– Treballar per eradicar les causes d’injustícia, violència estructural, guerra i vulneració dels drets humans en origen que són l’arrel dels moviments forçats o no desitjats de població. I en aquest sentit, I

4) 15 desembre: Concentració Aturem la Guerra a Siria. 15 de desembre a les 19.30h a la Plaça Catalunya.

Log in with your credentials

Forgot your details?