Pràcticament enllestides les obres de la façana!

Per fi, tenim una façana digna. Després d’anys amb una malla protectora, plena de brutícia, la façana llueix com ho devia fer fa dècades, potser algun segle i tot.

******

Des del setembre del 2012 s’estan fent obres a l’edifici de Ca la Dona. El finançament prové d’uns romanents del pressupost de l’Ajuntament del 2011 que en aquells moments van pactar destinar a la rehabilitació d’aquest edifici Patrimonial.

Amb aquest pressupost s’ha pogut arreglar la façana, posar finestres a gairebé tota la casa, acabar el terrat (mancava posar les rajoles, i aquest fet ha provocat que es deteriori la impermeabilització i entri aigua a la casa), posar sistemes per a què no ens envaeixin els coloms (que havien fet niu a la zona de l’edifici que restava tancada!) i alguna petita intervenció més.

Queda una mica menys per a què s’enllesteixi la rehabilitació de l ‘edifici! Esperem poder, aviat, utilitzar més plantes i poder, així, desplegar tota la nostra activitat (especialment el Centre de Documentació i l’atenció a dones, impossibles a l’actual casa).

Aviat podreu veure les fotos de la façana a l’àlbum de fotos de la web.

Log in with your credentials

Forgot your details?