30/11:: 3a edició de la Fira de Ca la Dona

foto de la FEMFIRA 2edició!Benvolgudes…el diumenge 30/11  farem la 3a.edició de la FemFira! Reobrim preinscripció (les apuntades abans canvi data només cal confirmar si us va bé)

Torna la fira d’intercanvi, segona mà i creadores alternatives de Ca la Dona! Una fira amb activitats i parades on trobaràs objectes molt variats….roba, artesania, complements, joies, art, utensilis de cuina, joguines, antiguitats, discs, etc. per reutilitzar, reciclar, compartir, intercanviar…consumir d’una altra manera, més sostenible i responsable, coneixent com ens ho fem per sortir de la crisi, projectes individuals o col·lectius.

Entre les parades, hi haurà una de 2a mà amb objectes donats per sòcies i amigues que els cedeixen pel sosteniment del projecte de Ca la Dona.

PARTICIPAR…Posar una parada? Donar un cop demà a l’organització? Cedir peces per a la parada de Ca la Dona? pots portar roba i objectes que tinguis per casa i ja no fas servir i un parell de penjadors que et sobrin!…Sigui com sigui….aquí tens un formulari per apuntar-te!: http://bit.ly/1ykZX5F

PER LES PARADISTES: APUNTAR-NOS ABANS 20/11!

(Fira posposada davant la incompatibiliat de fer-la a Ca la Dona en la data prevista 19/10 per la naturalesa de les obres d’art de l’expo femart 2014)

Log in with your credentials

Forgot your details?