30|01:: Assemblea:: Bolets i fongs superiors, o de la importància de les participacions

boletscatalunya1En la ronda d’assemblees que estem fent, seguint amb la voluntat de treballar col·lectivament els reptes i debats que se’ns van presentant, és el torn de posar al damunt la taula les participacions, també conegudes per algunes com a bolets*.

Per participacions estem entenent la presència més o menys activa de dones, individualment però en qualitat de membres de Ca la Dona, en actes, campanyes i processos diversos de grups o xarxes afins.

(aparell esporífer de diversos tipus de fongs superiors. Els bolets impulsen les defenses, estimulen l’activitat cerebral i, pel seu alt contingut en iode, revitalitzen l’organisme. Apareixen amagats o ben visibles per qualsevol racó humit del nostre panorama polític, aïllats o en grups. Poden ser comestibles o verinosos.).

Us proposem una assemblea en la qual podem:

* posar en comú els consensos que tenim fins el moment entorn la norepresentativitat, l’autoritat de les membres parlants i la veu de Ca la Dona quan participem en actes o campanyes diverses. Pot ser escaient revisar aquí, a la llum del context actual, allò que anomenàvem “el lloc del no lloc”.

*reflexionar sobre la potencialitat política de les xarxes i participacions de Ca la Dona “cap enfora”. Tenim acord sobre les energies que hi volem destinar? Hem de ser més presents? Hauríem de destinar més temps en canvi al treball intern per a poder fer més fort el treball d’extensió? On i com voldríem ser presents? Amb quins criteris destriem les nostres participacions? Quines dificultats presenta aquest treball -per exemple, a vegades sensació d’apropiació del discurs?

*Hauríem de manifestar més sovint les veus de Ca la Dona, a més (o més enllà) de respondre a les invitacions que se’ns fan?

Tot això, i més, el dijous dia 30, a les 18.30h, a Ca la Dona.

Log in with your credentials

Forgot your details?