30/11:. [XERRADA] 19:00h A propòsit de Juana Rivas. Dilemes ètics en l’assessorament i atenció a dones víctimes de violència masclista

A-Propòsit-de-Juana-rivas-30Nov-800x1130-e1510563495274A causa del limitat aforament de la sala, és necessari fer inscripció per poder assistir a la taula rodona A Propòsit de Juana Rivas. Dilemes ètics en l’assessorament i l’atenció en dones víctimes de violència masclista, que es farà el dijous 30 de Novembre a les 19h a Ca la Dona (Ripoll, 25 Barcelona)

Inscriure’m

La imputació de la psicòloga i de la representant legal com a partícips o inductores d’un delicte de sostracció de menors en el cas de Juana Rivas, no te precedents en la història judicial de l’estat espanyol, i ens planteja l’oportunitat de parlar sobre els dilemes ètics en l’atenció a dones en situació de violència, sobre la confiança i la confidencialitat com a base del treball social i sobre l’anomenat assetjament de segon ordre contra les institucions, persones o grups que donen suport a les dones que han patit violències.

Per això hem preprat el dia 30 de Novembre, com activitat entorn el 25N Dia internacional de la no violència contra les dones i les nenes, la taula rodona:

A propòsit de Juana Rivas. Dilemes ètics en l’assessorament i atenció a dones víctimes de violència masclista.

Treball multidisciplinar en l’atenció a dones. Deure de confidencialitat

Natividad Veraguas Aguilera

Directora de Dones amb Empenta

Directora SIE Catalunya Central

Protecció de dades i treball en xarxa en violències masclistes

Laia Rosic Solé

Psicòloga, experta en treball en xarxa en violències masclistes

Reflexions al voltant del secret professional

Victòria Rom Rodríguez

Advocada. sòcia i membre de la Comissió de Ciolència de Dones Juristes

Log in with your credentials

Forgot your details?