Adéu… i a reveure

Estimades sòcies i amigues de Ca la Dona,

L’experiència vital d’anys treballant com a coordinadora a Ca la Dona és una joia plena d’aprenentatges continus i de la riquesa de la relació amb tantes dones, xarxes i grups.  Però com totes les experiències, treballar a Ca la Dona forma part de cicles vitals que en algun moment s’acaben… i ja fa un temps que el meu cicle estava cloent-se i no s’acabava de cloure (que si les obres, que si la Campanya, que si això o allò, mai era el moment).

Però ara si. Ara ja. Ja està. No m’acomiado, perquè em trobareu per la casa com a activista, i també acabant el seguiment de les obres de l’edifici. Però si que m’acomiado com a BetlemLaSecredeCalaDona.

Per això, amb aquest correu-e, us vull donar les gràcies a totes vosaltres per tot el que hem compartit, ja sigui en presència o virtualment (moltes viviu lluny de Barcelona, però també hi sou, també feu Ca la Dona). Agraïment profund per tot allò plaent, i també pels moments difícils que tantes coses m’han ensenyat.

Un agraïment enorme també a totes les dones que passen per aquesta casa i aboquen aquí el seu saber i els seus problemes, ja sigui en la cerca de recursos per a una situació personal difícil, submergida en les violències que exerceix el patriarcat sobre nosaltres, o en la cerca de sortides col·lectives. Al final, tot és el mateix. El contacte amb tantes realitats diferents és quelcom que se’t queda inscrit en allò més profund del cos i que t’ajuda, un altre cop, en la construcció de sortides.

Segur que ens retrobarem per Ca la Dona, però si voleu, també em trobareu a betlemcb@gmail.com (i d’aquí unes setmanes a www.caials.net)

Juntes hem fet molt, i ho continuarem fent.

#JuntesPodem, ja sabeu.

Una abraçada plena de sororitat feminista i… a reveure!

Betlem

Log in with your credentials

Forgot your details?