FemArt | Ullal. Festival de fotografia incisiva

CONVOCATÒRIA OBERTA
Fins al 18 de març
ullalfest.org
Estem encantades de presentar-vos la primera edició del festival de fotografia incisiva ULLAL. Un projecte que ha estat impulsat des de FemArt però que ha aglutinat molts grups de Ca La Dona així com col·lectives i moviments de base de la ciutat.

Arriba la primera edició del festival transfeminista de fotografia que mossega la realitat des de les lluites de base, pràctiques de resistència i cossos dissidents.

Amb el Festival ULLAL pretenem acostar la fotografia i els moviments socials de la ciutat de Barcelona. Plantegem el treball col·laboratiu de diferents plataformes, entitats i associacions i que conformaran el jurat de les diverses categories proposades. També proposaran i dinamitzaran les diferents activitats i ponències que ompliran el festival. Igualment, i més enllà de les modalitats, aquest festival assumeix els eixos feministes, antiracistes, anticolonials i ecologistes com a eixos transversals que conformen l’esperit del projecte en si. Ho celebrarem del 12 al 14 de maig a Can Batlló. Després del festival l’exposició quedarà instal·lada fins al 28 de maig.

Aquest festival està obert a totes les persones que utilitzen la fotografia com a mitjà d’expressió de manera professional i no professional. A més, vol prioritzar les perspectives i les produccions artístiques transfeministes generades des d’altres mirades que no siguin homes cis, blancs i heterosexuals.

+ info a ullalfest.org
IG i Twitter @ullalfest

Organitzen: FemArt i InsurRECtas

Log in with your credentials

Forgot your details?