Suport a l’Asamblea pro derecho trabajo sexual de Catalunya

Arrel de l’emissió del programa Gent Normal del Canal 33 dedicat a la prostitució voluntària, el passat dilluns dia 4, les companyes del grup Moviment Democràtic de Dones van fer públiques unes declaracions contra TV3 i contra dones que hi participaven. Es dolien – entre d’altres  qüestions – de fer coincidir aquest programa amb la celebració del Dia contra la trata infantil.

http://mddcat.blogspot.com.es/2016/04/mdd-insta-tv3-no-ser-complice-de-la.html?m=1

Poc després les companyes feministes de l’Asamblea pro derecho al Trabajo Sexual de Catalunya van fer pública aquesta resposta:

Carta abierta al movimiento abolicionista

El text ens va arribar a CalaDona amb la demanda de suport.

Som conscients que aquest tema – el de la prostitució voluntària – necessita encara de més reflexions i debats, però a la Comi ens ha semblat, majoritàriament, que era oportú separar les diverses opinions personals que tenim sobre la prostitució voluntària i donar suport a unes companyes feministes que estan maldant per poder treballar amb dignitat.

Som conscients de les diferents opinions que hi ha també a CalaDona, però creiem que totes estem d’acord en saber buscar i voler trobar tot allò que ens genera consens i que ens ajuda a crear xarxa entre totes nosaltres.

Log in with your credentials

Forgot your details?