1er Congrés Internacional de Recerques Lesbianes, Trans, Bi i Cuir/Queer

Congrés 29.06.2024
Assistència presencial gratuita
Ca la Dona (Carrer de Ripoll, 25, 08002, Barcelona – espai no mixte)

L’objectiu d’aquesta trobada és establir diàlegs, ajuntar-nos per teixir ponts i xarxes, compartir dubtes, certeses i curiositats sobre recerques travessades per temàtiques bolleres/lesbians de manera que sorgeixin coses que altrament no podrien succeir.

Des de l’espai de debat lesbofeminista Bollos en Teoria, situat a Ca la Dona (Barcelona), ens hem acostat a tot un ecosistema de recerca històric en temes bolleros/lesbians, que veiem que segueix permeant en els teixits acadèmics actuals.

Des d’aquest espai estem organitzant un congrés internacional amb l’objectiu de promoure l’intercanvi d’idees, perspectives, sabers, metodologies i incerteses i descentralitzar així els nostres supòsits de coneixement, a més de tractar de generar un lloc pròxim, segur i d’aprenentatge en comunitat. Volem generar un espai de contraacadèmia en xarxa, des d’on construir i compartir altres maneres d’aproximar-nos a la recerca des de sabers transfeministes/cuir. Ens establim com a congrés internacional per a acostar el coneixement en un món deslocalitzat.

El congrés tindrà lloc el dissabte 29 de juny en Ca la Dona, un espai no mixt (dones, bibolleras, trans, intersex) que promou experiències polítiques, reflexió i producció de pensament des de perspectives feministes.

Omple aquest formulari si vols assistir!

Data

29 juny 2024

Hora

10:00 - 20:00
Bollos en teoria

Organitzadora

Bollos en teoria
Email
bollosenteoria@gmail.com
Web
http://bollosenteoria.blogspot.com/
Inscripcions

Subscriu-te a Ca la Dona

juny 2024
No event found!
Veure més
0 Comments

Log in with your credentials

Forgot your details?