Taller d’Arts Marcials Feministes

EMPODERAMENT

Força del cos i de la ment
Decisió davant del perill

HARMONIA

Dins d’un@ mateix@
Entre una persona i una altra

L’empoderament i l’harmonia són els valors més importants que ens brinden les arts marcials avui dia. Les arts marcials ens ofereixen la possibilitat d’entrenar el cos i la ment perquè siguin forts, flexibles, i conscients, i per a practicar relacionar-se físicament amb altres a partir de la confiança, la relaxació i el respecte, sense perdre l’estabilitat, la potència i la capacitat de resposta. En aquesta activitat volem crear una base marcial, un entrenament físic, però sense perdre el vessant artístic de les arts marcials, que representa aplicar la creativitat, la sensibilitat i la gestió de la pròpia energia vital.

Per això treballarem tècniques d’Aikido, Tai Txi i Autodefensa com una via de creixement personal i relació amb altres i amb la naturalesa en un ambient de sororitat i no competència. Cada sessió tindrà una part d’escalfament, una activitat física més intensa per a desenvolupar el treball corporal i un tancament de relaxació o treball més suau, seguint un ritme relacionat també amb el cicle de les estacions.

Professora

Karin Konkle és llicènciada en Estudis de Gènere per Columbia University (Nova York, EEUU). És 3er Dan d’Aikido i professora de Tai Txi i Autodefensa des de fa més de 15 anys.

Log in with your credentials

Forgot your details?