Assemblea anual de sòcies – Dimarts 20 de juny

L’assemblea anual de sòcies de Ca la Dona es va celebrar el dia 20 de juny, just abans de començar l’estiu.

A l’assemblea hi estava molt present l’energia de la Gran Trobada de Dones a les Llars Mundet i de la festa a la “Plaça de les Dones “ al costat del carrer Ripoll, la nova casa que volem per ca al Dona.

Amb tota aquesta energia es van mostrar les pors i les il·lusions d’emprendre aquest nou repte pel moviment feminista de Catalunya: Un nou espai al centre de la ciutat, obert a totes les dones i que segueixi essent la casa dels nostres somnis… Una casa molt gran i que comportarà molts esforços de deixar-la habitable i uns quanta anys per aconseguir-ho.

algunes fotos d'assemblea...totes les veuràs en gran a la galeria d'imatges de la web! algunes fotos d'assemblea...totes les veuràs en gran a la galeria d'imatges de la web!

De moment ens vam comprometre a començar a preparar pel 7 d’octubre, (encara no sabem on) una trobada especial per a totes les sòcies per pensar en el futur del moviment els propers anys després de la Gran Trobada i saber totes cap on anem i com ens trobem situades en aquest projecte de Ca la Dona que hem anat construint i que ja te 18 anys de trajectòria..

Les fotos de l’assemblea de sòcies a la galeria d’imatges

Altres informacions sobre l’assemblea: la convocatòria

Log in with your credentials

Forgot your details?