Bloc feminista a la Via Catalana 2015. T’apuntes?

feministes-lliuresBenvolgudes amigues,

Un grup de sòcies de Ca la Dona participarem juntes a la via catalana l’11 de setembre com ja vàrem fer en les dues edicions anteriors (la V a la Gran Via i la cadena humana, viatjant a les Terres de l’Ebre). Enguany el repte és omplir l’Avinguda Meridiana de Barcelona amb la Via Lliure. Nosaltres participarem per l’autoderminació dels pobles i per una Catalunya justa i solidària, antipatriarcal, feminista, sostenible, respectuosa amb la terra i sense exèrcits.

mapavialliure11s2015 - recorregut, imatge ANCLa intenció de l’ANC és fer una onada col·lectiva a l’Av. Meridiana amb 10 colors que visibilitzaran deu eixos o blocs de continguts. Encara no sabem si haurem de formalitzar una inscripció col·lectiva com en les dues edicions anteriors. Mentrestant, volem triar un tram amb zones ombrívoles, metro proper i veïnes acollidores, i decidint com participem. Tot i així, si és necessari garantir algun tram i ens adaptaríem al que digui l’organització.

Si estàs interessada en omplir un tram feminista a la Via de l’11 de setembre 2015, participar en com ens organitzem i visibilitzem (ESTEM PREPARANT SORPRESES)…aquí tens el formulari per apuntar-te. I ja saps, passa-ho a totes les amigues, companyes….! FORMULARI: http://goo.gl/forms/vEkjh0BkAp

Com d’altres vegades, en el moment de fer la inscripció col·lectiva farem arribar a l’ANC la necessitat de visibilitzar la participació de les dones a través de l’ús d’un llenguatge no excloent en tot els escrits i activitats i així com la necessitat d’explicitar quina Catalunya volem.

viafeminista-amposta-450x253

Foto: 11/09/2013, vam anar a fer la via feminista a les Terres de l’Ebre, a Amposta!

via catalana 2014via catalana 2015 - les vermellesFotos: 11/09/2014, vam anar al Tram 57, Fila 7 i Fila 8, a la Gran Via amb Balmes-Universitat, a Barcelona!

Abraçades

Volem construir un país nou millor per a totes i tots. El 27S ho podem fer realitat!

Feministes per la Independència (independents del patriarcat, capitalisme i militarisme)

Log in with your credentials

Forgot your details?