Ca la Dona dóna suport a les #10500voltes de les Feministes de la Vila de Gràcia

10500voltes_logoBenvolgudes, les companyes de l’Assemblea de Dones Feministes de Gràcia han endegat la campanya #10500voltes demanant l’anulació dels expedients sancionadors rebuts per haver penjats cartells de la campanya per la defensa del dret al propi cos i per fer front a les agressions sexistes en espais de festa, penjats durant la Festa Major de la Vila de Gràcia. Aquí teniu el seu manifest i diferents materials de suport.

Manifest: SER FEMINISTA A LA VILA DE GRÀCIA ET POT COSTAR 10.500€

L’agost de 2013 l’Assemblea de Dones Feministes de Gràcia, en el marc de la Festa Major, iniciàvem una campanya per la defensa del dret al propi cos i per fer front a les agressions sexistes en espais de festa. Aquesta campanya comptava amb el suport de molts dels carrers guarnits de la Vila, que van penjar els cartells i compartir les cintes liles per adherir-se a la reivindicació.

Mesos més tard, a l’Assemblea se’ns van notificar les conseqüències polítiques d’aquesta campanya: diverses multes que sumen la desorbitada xifra de 10.500€.

Tenint en compte la problemàtica existent i generalitzada en relació a les agressions sexistes en espais de festa, i remarcant que les institucions públiques del Districte de Gràcia no fan res al respecte, nosaltres ens vam veure amb el deure de prendre-hi partit i organitzar-nos per fer-hi front amb els mitjans que teníem a l’abast.

Com era d’esperar, quan la societat s’autoorganitza per actuar davant de la passivitat institucional, aquesta es veu no només reprimida sinó també sancionada, en aquest cas, per l’ordenança del civisme.

Per la legitimitat en la difusió i divulgació dels continguts feministes de les accions realitzades durant tota la Festa Major, reclamem l’anul·lació dels expedients sancionadors a les set membres de l’Assemblea de Dones Feministes de Gràcia.

Ells ens agredeixen,nosaltres lluitem,

ells decideixen, nosaltres lluitem,

ells ens multen, nosaltres lluitem.

Hem perdut la por, sabem que la lluita és l’únic camí.

Lluitar pels nostres drets i prevenir les agressions no és delicte: DESOBEDIÈNCIA FEMINISTA!

Si formes part d’un col·lectiu, podeu adherir-vos al manifest!cartell_10500voltes_blanc

Font Campanya: https://donesfeministesdegracia.wordpress.com/2015/01/16/i-tu-que-faries-amb-10-500-euros/

Log in with your credentials

Forgot your details?