Ca la Dona dóna suport a les dones represaliades per formar part de la sindicatura del referèndum

FORA LA JUSTÍCIA PATRIARCAL DELS NOSTROS COSSOS, DE LES NOSTRES VIDES I DEL NOSTRE TERRITORI!

En el cas de la imputació de Marta Alsina i Tània Verge ens trobem un cop més davant la Justícia patriarcal que ens vol totes atemorides.

Constatem que l’expressió d’idees en espais públics està sent durament castigada. La persecució policial i judicial, vulnerant tots els drets i llibertats, està conduint moltes dones a judicis injustos i a la presó.

Marta Alsina i Tània Verge seran jutjades els dies 4 i 5 de novembre. Totes dues pertanyen a l’àmbit universitari i estan imputades pel sol fet d’haver acceptat formar part de la Sindicatura electoral, en el referèndum de l’1 d’octubre de 2017.

La imputació de les nostres companyes és un greuge i una mostra de la repressió que està imposant la justícia espanyola a qualsevol de nosaltres per manifestar idees, pensaments i estratègies de llibertat.

Les dones hem de teixir complicitats transversals en els temes que ens afecten a totes. La violència institucional travessa els nostres cossos, les nostres vides i les nostres idees. I recordem l’exemple paradigmàtic de l’heroïna clàssica Antígona que es va oposar al tirà.

Les feministes reivindiquem els nostres drets en un país que volem lliure per a totes i tots.   

Les  feministes ens rebel·lem  contra totes les formes de poder patriarcal i de repressió envers les dones per l’expressió de les seves idees i la voluntat d’exercir-les.

Avui acompanyem i expressem el nostre suport  a Tània Verge i a Marta Alsina que s’enfronten a un judici injust que ens afecta a totes com a demòcrates i com a feministes. Si no denunciem aquest fet, serem còmplices del silenci davant la justícia patriarcal que no ens representa.

Si acceptem aquesta imputació, no s’aturarà la repressió.

Denunciem la violència institucional.

Sense justícia feminista no hi ha reparació.

Sense justícia feminista no hi ha veritable justícia.

Log in with your credentials

Forgot your details?