Carta de suport a Carme Forcadell del grup de Feministes x la Independència

Des del grup de Feministes x la Independència, aprofitem per mostrar públicament el nostre suport a Carme Forcadell després que la Fiscalia l’acusi dels presumptes delictes de desobediència i prevaricació:

A la Molt Honorable Presidenta del Parlament de Catalunya Sra. Carme Forcadell i Lluís

Benvolguda Carme,

El grup de Feministes per la Independència coneix el vostre grau de responsabilitat i el compromís que com a Presidenta del Parlament de Catalunya heu fet palès en l’exercici del càrrec que se us ha confiat.

El nostre grup us felicita per haver presidit amb serenitat i fermesa el ple del 27 de juliol, en què va ser aprovat per 72 vots a favor, 11 en contra i 11 abstencions el text de les conclusions de la comissió d’estudi del procés constituent. Vàrem assistir a un acte d’exercici democràtic.

Aquest acte d’exercici democràtic que el govern espanyol i els autodenominats partits constitucionalistes l’han condemnat amb una rapidesa desconeguda pels seus afers. Tractant-se de Catalunya, la resposta repressiva sempre és immediata. A instàncies del govern espanyol en funcions, la maquinària judicial ben engreixada ha començat un procediment, amb l’Advocacia de l’Estat, el Tribunal Constitucional i la Fiscalia, dirigit especialment contra la vostra persona.

Com diem les feministes, “si ens en toquen una, ens toquen a totes”. Davant la gravetat dels fets, què no direm les Feministes per la Independència? Què no han de dir les i els demòcrates d’aquí i d’arreu?

Defensem, amb dignitat i sense por la democràcia, les nostres institucions i representants. Les Feministes per la Independència us volem expressar i deixar constància del nostre profund agraïment i de tota la nostra solidaritat en el passat, el present i el futur, us oferim la col·laboració més lleial i us felicitem per la vostra tasca per a l’aconseguiment de la plena sobirania de Catalunya.

Som i serem al costat vostre.

Cordialment

Feministes per la Independència

19 d’octubre de 2016

Què està passant? El govern de l’estat espanyol vol impedir la desconnexió utilitzant tots els instruments que té a l’abast i més. Davant la resolució del Parlament de Catalunya aprovant les conclusions de la Comissió d’Estudi sobre el Procés Constituent, el govern de l’estat espanyol ha llençat amenaces penals contra Carme Forcadell, Presidenta del Parlament de Catalunya i ha endegat la maquinària del Tribunal Constitucional espanyol amb la intenció d’aturar la creació de la República Catalana. El TC va demanar al fiscal que actuï penalment contra Forcadell, d’aquí que la fiscalia Superior de Catalunya presenti la querella davant la Sala Civil i Penal del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya contra la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, pels delictes de prevaricació i desobediència, previstos als articles del 404 i 410 del Codi Penal.

Log in with your credentials

Forgot your details?