COMI AMPLIADA: Ripoll 25 i la jornada del dissabte 7 d’octubre – Dimarts 11 de juliol

El proper dimarts 11 de juliol, de 17 a 20h (no deixeu de venir, si no podeu ser-hi a les 17h, veniu més tard!), farem una COMI AMPLIADA per continuar treballant el projecte de la Ca la Dona de Ripoll 25, amb dos objectius concrets:

iniciar una comissió ampliada específica per treballar el procés de la nova casa
preparar la jornada del dissabte 7 d’octubre

Des de la comi gestió us proposem el següent ordre del dia:

metodologies de treball en el procés de Ripoll 25 (sense la intenció de resoldre-ho tot en aquesta primera reunió, es plantegen temes com quines comissions tenim o formem -comi Ca la Dona, comi ampliada, altres? com ens coordinem -entre les comis, coordinadora remunerada?)

comencem a preparar la jornada del dia 7: continguts i forma de treball (plenari, tallers, etc.), activitats paral·leles (espai infantil, dinar, concert?)

altres diversos que puguin sorgir

Algunes idees de treball respecte la jornada del dia 7

Podem tenir, com a elements que ens ajudin a la reflexió, els articles de la revista número 53, del juny del 2006, i els articles sobre el Centro Internazionalle de’lle Donne de Roma i Entredós que sortiran al setembre amb el número 54.
També voldríem publicar una butlletina al setembre, amb continguts i debats relacionats amb la jornada del 7.

Podem organitzar grups de treball o tallers sobre temes concrets i plenaris.
Per exemple, alguns temes que sempre sorgeixen en les assemblees, comis i converses diverses són:

què ha canviat, on som? (hem de saber gestionar el canvi, la incorporació de dones noves, les noves realitats, etc.)
què suposa el projecte de Ripoll 25 per Ca la Dona i pel Moviment Feminista? Tant en el present (energies disponibles, implicació de dones, etc.) com en el futur (repercusions, visibilitat del MF, amplficació de la nostra veu, etc.)
com millorar la comunicació i difusió dels projectes i activitats de Ca la Dona? A qui arribem i a qui volem arribar? Amb quins objectius?
– voldríem arribar a prestar serveis, donar cabuda a empreses de dones? I serveis de grups? Quina ha de ser l’autonomia dels grups?

sobre el finançament. Partint de què la rehabilitació volem que sigui assumida íntegrament per l’administració pública, ens queda el debat sobre el futur finançament de la Cld de Ripoll (capacitat per a millorar-lo i sostenir el projecte, autofinançament, finançament públic i/o privat?)

la relació amb les institucions i els partits polítics, que és un tema que sempre és present però que ja fa temps que no en parlem – etcètera

(amb un afegit: aquests debats, i tants d’altres, no suposen una resolució immediata sinó processos de reflexió. Però a la vegada, tenir processos de debat oberts no ha d’impedir poder anar resolent quan les
situacions concretes ho requereixin).

Us esperem el dia 11!

La comi.

Log in with your credentials

Forgot your details?