Comunicat de Gatamaula en suport a les companyes detingudes

Des de Gatamaula volem donar suport a les companyes detingudes per cremar fotos del rei el passat 11 de setembre, especialment a la companya feminista Nora Miralles. Exigim la llibertat immediata de totes elles!

Condemnem que encara ara l’Estat Espanyol i la seva monarquia segueixi existint com a estructura patriarcal i capitalista. Una estructura basada en l’empobriment constant de les classes populars, i sobretot en el manteniment d’un model econòmic que se sustenta a través de la força de treball de les dones dins la família nuclear i la doble moral burgesa. Una organització social i econòmica que ens sotmet a les dones i els nostres cossos, i que nosaltres no hem escollit i combatem cada dia. No som súbdites de ningú!

Condemnem que els cossos de seguretat i sistemes judicials serveixin per perpetuar aquest sistema monàrquic antidemocràtic capitalista i espanyol.

Finalment, recolzem totalment aquelles que ara i sempre han desobeït lleis injustes; perquè les dones sabem que hi ha masses lleis que només protegeixen l’opressor.

Per això ens reiterem en que #NiReiNiPor. Ni monarquia ni Estat Espanyol Patriarcal.

Països Catalans lliures i feministes!

Gatamaula

Log in with your credentials

Forgot your details?