Continua l’activitat de la Mostra d’Art de Dones – fins 10 de juny

SEGUIM AMB LA MOSTRA D’ART DE DONES, FEM ART 2006!!!

1 JUNY
21:00h KBB: Projecció de vídeos a la terrassa. Begoña Egurbide, Infancia, Rose Kowalski, El cor de l’escala i L’últim castell.

2 JUNY
21:00h KBB: Projecció de vídeos a la terrassa. Ana Torres, Si nos dejan, Elbotonrojo.

3 JUNY
Campus Mundet (Llars Mundet)(Passeig de la Vall d’Hebron, 171 08035 Barcelona): Jornades dels 30 anys de feminisme a Catalunya.9:00h Taula rodona: Artistes als 70 a Catalunya Amb la participació d’Eugènia Balcells, Assumpta Bassas, Mari Chordà, Cinta Montagut, Elsa Plaza, Soledad Sevilla. 11:30h Conferència a càrrec de Mª José González, Las Casas del miedo y las casas de lo maravilloso en las pinturas de Remedios Varo. 16:00h Conferència a càrrec de Pilar Bonet, La casa com a espai sexual i polític: Domestics, de Catherine Opie.

4 JUNY
Campus Mundet (Llars Mundet): Jornades dels 30 anys de feminisme a Catalunya. 11:00h Espais de dones Intervencions de Ca la Dona, Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison, Centre Internazionale delle Donne di Roma i Entredos.

9 JUNY
20:00h La Interior Bodega: Performance de Marga Ximénez, Llengua. Presentació a càrrec de Marta Pol. Performance de Mónica Cateberg, Diosa performance.

10 JUNY
12:00h C/ Ripoll: Intervenció a l’Edifici del carrer Ripoll. Conducció a càrrec de Nora Ancarola, Isabel Banal, Marta Darder i Maïs. 12:00h Plaça dels Peixos: Acció col·lectiva Nova Ca la Dona. Treball amb els grups. Presentació de maquetes. Festa de cloenda de la Mostra d’Art de Dones.

FEM ART 06
Ca la Dona

Log in with your credentials

Forgot your details?