Convocatòria oberta! Emergêncies.3

Un any més obrim la convocatòria Emergències #3, i per celebrar tres anys de creació i formació compartida us proposem deixar-nos portar per les possibilitats experimentals i creatives associades al concepte tekoporâ.

cartell-emergencies3-FemArt

Tekopora es proposa, aquest any, explorar a través de les pràctiques artístiques com  dispositius de cura(doria) la íntima relació entre l’acció imaginària i la praxi política revolucionaria des de la intersecció mateixa entre art i activisme. 

El terme que hem escollit ve la cultura guaraní i es refereix al bon viure en col·lectiu, al gaudi que produeix de la bona vida en comunitat. En els països occidentals patriarcals, racistes, colonials i capitalistes encara, és gairebé impossible trobar paraules que recullin i expressin, en un sentit tan poètic com polític, la potència i la bellesa del l’acció col·lectiva, el suport mutu i  de l’aprenentatge cooperatiu com a motors de la bona vida.

A través de l’exploració i recerca col·laborativa de les experiències comunitàries de vida i resistència vinculades al concepte de tekoporã, volem investigar i treballar espais de reflexió política i experimentació plàstica.  Rescatats, reivindicats o inventats per les lluites col·lectives.  Volem generar nous àmbits de vinculació entre les pràctiques artístiques i  les socials, polítiques i econòmiques que potencien allò comú implicant-se mútuament.

Presenta la teva candidatura fins el 6 de setembre!

Més informació a les bases i a la web de FemArt

Log in with your credentials

Forgot your details?