Convocatòria Premis 8 de Març-Maria Aurèlia Capmany: data límit 1 febrer

La Regidoria de Feminismes i LGTBI convoca la XXXIII edició dels Premis 8 Març – Maria Aurèlia Capmany amb el lema “Pa i roses”, per donar suport a projectes compromesos amb les millores econòmiques i laborals de les dones.

El Premi 8 de Març, que porta el nom de l’escriptora, pedagoga i política barcelonina Maria Aurèlia Capmany, estableix una sola categoria de projecte i dos premis:
– Premi del Jurat al millor projecte, dotat amb 15.000 €.
– Premi del Públic al millor projecte, dotat amb 3.000 €.

El termini de presentació de projectes és el divendres 1 de febrer del 2019.

Els projectes candidats han de tenir com a finalitat millorar la situació econòmica i laboral de les dones de la ciutat, afavorir l’eliminació de la bretxa salarial, la feminització de la pobresa i la precarietat, promoure la creació de xarxes de cooperació i solidaritat entre dones o bé impulsar una democratització de les cures.

Entre d’altres requeriments, hauran de ser inèdits o estar en procés inicial i serà imprescindible que es puguin materialitzar en accions concretes a la ciutat de Barcelona.

Poden presentar un projecte les persones físiques, els grups, associacions o altres entitats sense ànim de lucre amb seu a Barcelona. En el cas de grups que no estiguin formalitzats jurídicament i que estiguin integrats només per persones físiques, cal que la persona representant del grup estigui empadronada a la ciutat de Barcelona.

 

TENIU MÉS INFORMACIÓ I ELS DOCUMENTS QUE CAL PRESENTAR A AQUÍ.

PDF CONVOCATÒRIA.

Log in with your credentials

Forgot your details?