19/01-13/02:. Cuidar i ser cuidada. Accions amb cura

Aquest 2018 la Xarxa de cures ahir i avui continua teixint complicitats amb les veïnes i entitats del barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera.

Els primers tallers de les Accions amb cura, durant els mesos de novembre i desembre, han servit per vincular i relacionar la cuina, el menjar i la dansa en la recerca de la reflexió social i cultural de les cures al nostre barri.

Tanmateix, aquest inici d’any 2018 reprenem els tallers que serviran per finalitzar la primera fase del projecte artístic i comunitari!

T’animem a compartir amb nosaltres les properes activitats i així teixir un barri cooperatiu i inclusiu que posi les cures al centre del debat.

Us volem fem arribar aquesta nova proposta dins del projecte #ARTiPARTStPereCaterina que tindra lloc el proper dia 19 de gener a la Fundació Comtal. Es tracta del taller:

Què es la nutrició? Alimentació, lactància i families: El menjar i els diversos vincles que es generen entorn d’ell, organitzat per Sindillar i Mescladís.

Es tracta d’una activitat gratuïta i oberta a totes les filles i fills.

Aquí us deixo el link de facebook:

https://www.facebook.com/events/1611252688962391/

Us agraeixo si l’envieu a qui cregueu que pugui estar interessada. Moltes gràcies per la difusió.

Si  us deixo tambè les properes convocatòries i adjunto el cartell:

Què farem el 2018?

“QUÈ ÉS LA NUTRICIÓ? ALIMENTACIÓ, LACTÀNCIA I FAMÍLIES”

Divendres 19 de gener, de 17 a 19h. Fundació Comtal (Carrer del Forn de la Fonda, 5). Dinamització a càrrec de Mescladís i Sindillar.

“GESTUALITAT DE LES CURES”

Divendres 26 de gener, de 18 a 20h. Palau Alós (Carrer de Sant Pere Més Baix, 55). Dinamització a càrrec de TRANSlab i TuDanzas

“ÀGORA ARTÍSTICA”

Dijous 1 de febrero, de 15h50 a 17h30h. La Bonne (Carrer de Sant Pere Més Baix, 7). Dinamització a càrrec de tots els equips motors

“XARXA DE CURES – RUTA PER EL BARRI”

Dimarts 13 de febrer, de 10 a 13h. La Bonne (Carrer de Sant Pere Més Baix, 7). Dinamització a càrrec de Isabel Segura amb esmorzar per Sindillar

Us convidem a compartir amb nosaltres aquest camí!

Inscripcions/informació: xarxa.de.cures@gmail.com
barcelona.cat/artipart

@BcnDCultural
#ARTiPARTstperecaterina

Log in with your credentials

Forgot your details?