Curs d’autodefensa per a dones

Aquest curs serà trimestral i durarà tot el curs escolar 2008-2009. És obert a qualsevol dona, tant si ha fet el nivell 1 o 2 com si no té experiència prèvia. Treballarem l’autodefensa des de la perspectiva de mantenir la calma, de comprendre la importància de la comunicació verbal i no verbal, i tots els aspectes físics i emocionals de les situacions de conflicte. Treballarem de peu i a terra, amb preses i cops, amb simulacres i exercicis de relaxació activa i de consciència de l’espai i del propi cos. Trobareu més informació a www.no-agresiones.com.

Horari: Els dimecres, de 20 a 21.30 hores, a Ca la Dona, c/ Casp, 38, principal. La inscripció serà trimestral. El segon trimestre començarà el 7 de gener i acabarà a finals de març. És important dur roba esportiva i mitjons. El grup esta limitat a 20 dones.

Cost: 70 €. Les dones que no són sòcies de Ca la Dona pagaran una matrícula de 15 €, que pot ser la primera quota si es volen fer sòcies. Les dones que estiguin a l’atur poden escollir entre un descompte de 10 € si paguen el trimestre al principi (60 €, més matrícula de 15 € si no són sòcies) o pagar el preu normal, però pagant 23 € cada mes (la matrícula s’ha de pagar al principi).

Inscripcions: Las dones que no hagin fet el primer trimestre han de reservar la plaça enviant un correu a l’adreça mtckarin@yahoo.com. La inscripció s’acabarà de formalitzar i pagar el primer dia del trimestre, el 7 de gener, a Ca la Dona.

Log in with your credentials

Forgot your details?