*dies de roses i llibres, a Ca la Dona* – 22 d’abril

Ca la Dona us convida a la Presentació de Devenir Perra de Itziar Ziga, amb motiu de l’edició del núm 68 de la revista Ca la Dona, publicació feminista.

Dijous 22 d’abril a les 19 hores.  Amb la participació de l’autora.

Aquest llibre, escrit en primera persona des de la veu descarada i agrest d’una guerrillera incombustible, dóna fe d’aquell instant d’il·luminació en el que l’activisme es revesteix de lluita divertida i desacomplexada, batalla campal d’idees, crits estridents i anormals, reivindicacions brutals del que queda al marge d’una societat que castra i condemna. La llibertat i l’entusiasme de Ziga són rabiosament contagiosos, així com terribles i esclaridors. Quan ja no importa ser dona o home, quan aquesta distinció es converteix en irrisòria, el flux del pensament s’escampa i dinamita qualsevol discurs hegemònic i benpensant. En aquestes coordenades es mou l’autora de Devenir Perra: sense pàtria, ni Deu, amb punys, lluentons i força mala llet.

Para a seguir a Itziar: http://devenirperra.blogspot.com/

Us hi esperem! Secretaria Ca la Dona www.caladona.org Casp, 38, principal, 08010 Barcelona telèfon 934 127 161 i fax 934 123 996

Log in with your credentials

Forgot your details?