Presentació llibre Isabel Segura – 20 d’abril

Presentació d’Eines de Memòria 4 “La lluita per l’oportunitat de viure. Les dones durant la segona República, la guerra, el franquisme i la construcció de la democràcia”

El quart volum de la col·lecció “Eines de memòria’, escrit per Isabel Segura, es presentarà dimarts, 20 d’abril, a les 19 h, a l’Espai Memorial Democràtic. El llibre té moltes fotos de ca la dona

Eines de Memòria Oral 4. La lluita per l’oportunitat de viure. Les dones durant la segona República, la guerra, el franquisme i la construcció de la democràcia/ reconstrueix episodis de la vida de les* dones* entre *1931* i *1978*.

L’obra és el *quart volum* de la *col·lecció /Eines de memòria/*, editada pel Memorial Democràtic, adreçada al professorat d’ESO i Batxillerat.

L’objectiu de la col·lecció és proporcionar *recursos pedagògics* a les escoles per treballar aspectes relacionats amb la *recuperació de la memòria democràtica*.

El llibre és també el *catàleg de l’exposició* que, amb el mateix nom, es presentarà al proper mes de *maig*. L’exposició està organitzada per l’Institut Català de les Dones amb la col·laboració del Memorial Democràtic.

web memorial democràtic amb la notícia presentació llibre

Log in with your credentials

Forgot your details?