vermut dia 24 CalaDona amb la Mercè…a la plaça 8 de març (plaça de les dones) d’11 a 14h. T’esperem….ens farem la foto CA LA DONA

cld009setembre, nou curs i novetats!!! dissabte 24…estrenem les trobades a la plaça  vuit de març, al costat del jardí de la propera casa de Ca la Dona!

Us proposem una trobada mensual a la plaça de les dones mentre no entrem a la casa de #ripoll25.  Serà un espai per a retrobar-nos totes plegades ara que no tenim casa pròpia i estem més desperdigades…

us convoquem a la primera trobada a la plaça: 24 de setembre de 11h a 14:00h

assemblea/trobada per retrobar-nos i posar-nos al dia de com està la casa del carrer Ripoll, novetats dels grups i de les sòcies, posar-nos al dia dels projectes de Ca la Dona per aquests mesos de trànsit cap a #ripoll25…i compartir alegries.

+ acompanyarem amb un recopilatori fotogràfic del projecte ripoll

+ presentarem la samarreta i la col·lecció de xapes de Casp a Ripoll

Per cert, ja tens la teva?. Si ja tens la samarreta, porta-la dissabte! No faltis…ens farem LA FOTO CA LA DONA!

tot plegat amb un vermut boníssim + patates + olives…+ aigua i sucs (per les no vermut!)

i com que estem d’inici de temporada…..promoció setembre: si t’emportes 1 samarreta et regalem 1 xapa “model clàssic”! (tens 2 per triar, fins que s’acabin les existències).

T’apuntes? fes córrer la veu a les amigues…..

Com és la festa major de Barcelona, mirarem de portar música i micro… Si alguna té ganes de cantar, ballar, recitar, fer la pallassa o animar d’altres mil formes possibles, serà benvinguda!!!!

ENS TROBEM EL 24, A LA PLAÇA DE LES DONES, altrament dita PLAÇA DEL 8 DE MARÇ.

cld007 cld006

Log in with your credentials

Forgot your details?