Dones x Dones en solidaritat amb el poble palestí

proucomplicitatDimarts unes 150 persones ens vam reunir davant la delegsció del govern espanyol a Barcelona per mostrar la nostra solidaritat amb la gent de Palestina. Aquest és el comunicat solidaritat  de Prou complicitat amb israel, que vam ajudar a escampar…

Solidaritat amb la resistència popular palestina! Boicot a Israel ara!

Hi ha alguna cosa que ja és evident, tant si l’actual fase d’intensificació de la repressió israeliana i de la resistència popular palestina evoluciona cap a una veritable Intifada, com si no: una nova generació palestina segueix els passos de les generacions anteriors, i s’alça en massa contra el brutal règim d’ocupació, colonialisme, i apartheid d’Israel que dura ja diverses dècades.

Els governs del món, especialment a Occident, titllen els esdeveniments dels darrers dies de “cicle de violència”, en el qual ambdues parts comparteixen la culpa, tot ignorant l’origen del conflicte colonial, i la seva pròpia complicitat en permetre que Israel mantingui aquest sistema i violi impunement el dret internacional. Gairebé tots els i les palestines demanen ara un boicot total a Israel per tal d’aïllar-lo internacionalment, en tots els àmbits, de la mateixa manera que al seu moment es va aïllar a la Sud-àfrica de l’apartheid.

L’actual insurrecció liderada per la joventut palestina és una resposta a la intensificació de la neteja ètnica i l’opressió israeliana, especialment a Jerusalem. En els últims mesos, Israel ha accelerat el robatori de terres palestines i la demolició de les seves llars, ha incrementat els seus atacs racistes al complex de la mesquita d’al-Aqsa, ha estret el cèrcol a Gaza i ha implementat noves mesures racistes contra les ciutadanes i ciutadans palestins d’Israel.

Israel i els seus grups de colons fonamentalistes i terroristes han atacat salvatgement les protestes palestines, executant a nenes, nens i joves en ple carrer i deixant a més de 1000 persones amb lesions de consideració.

Es necessita urgentment una resposta internacional efectiva que pressioni a governs, institucions i corporacions perquè posin fi a la seva complicitat amb els crims d’Israel.

Portem la solidaritat internacional amb la resistència popular palestina un pas més a través del boicot, la desinversió i les sancions (BDS):

– Exigint un embargament militar contra Israel

– Que Catalunya aturi TOTES les complicitats (institucionals, econòmiques, acadèmiques, polítiques, empresarials) amb Israel fins que s’assoleixin les tres reivindicacions del moviment BDS:

1- Finalitzar la seva ocupació i colonització de totes les terres àrabs ocupades al juny de 1967 i destruir el Mur;

2- Reconèixer els drets fonamentals de la ciutadania àrab-palestina d’Israel per a una total igualtat; i

3- Respectar, protegir i promoure el dret dels refugiats palestins de tornar a les seves cases i propietats tal i com estableix la resolució 194 de les Nacions Unides.

#SolidarityWaveBDS #IsraelNoEsReferent

Més informació campanya http://proucomplicitat.cat/

Log in with your credentials

Forgot your details?