Exhibició del projecte “To Become Two”- d’Alex Martins Roe

Fa un temps, algunes dones del Centre de Documentació de Ca la Dona, van col·laborar aportant informació i temps a l’Alex Martins Roe. Ara, ella exposa la seva obra «To Become Two» a diferents parts del món.

to-become-twoLa obra «To Become Two» és una exposició que reuneix sis pel·lícules de projecte d’investigació a llarg termini de l’artista Alex Martinis Roe que traça la genealogia de “nova materialista feminista” i teories “diferència sexual” a través del seu compromís amb les diferents comunitats feministes internacionals i les seves pràctiques polítiques, històricament i en l’actualitat. Les sis pel·lícules es presenten en una instal·lació d’arquitectura modular dissenyat amb Fotini Lazaridou-Hatzigoga que permet múltiples trobades dins de l’exposició i es dirigeix a la trajectòria del projecte: va començar el 2014, per convertir-se en dues persones inclou també tallers, actuacions i un llibre d’artista, i posteriorment viatjar cap endavant a ar / Kunst ge, Bolzano, i la sala d’exhibició, Londres.

Les següents dates d’exposició són (mai se sap si alguna de vosaltres pot estar casualment en alguna d’aquestes ciutats i visitar l’obra que segur que és molt interessant ja que hi ha treballat molt):

11 desembre de 2016: Our Future Network: Historiography, Public Speaking and Collective Difference, Dokzaal a Amsterdam com a part de «If I Can’t Dance’s Performance Days».

29 de gener de 2017: esdeveniment a Casco a Utrecht.

24 de febrer de 2017: inaguració de l’exhibició a ar/ge Kunst in Bolzano, Itàlia.

30 març de 2017: a The National at the Art Gallery of New South Wales in Sydney.

25 abril de 2017: a The Showroom in London, UK.

————————–

Sobre l’artista

Els projectes actuals d’Alex Martins Roe es centren en les genealogies feministes i busca fomentar les relacions concretes i productives entre diferents generacions com a forma de participar en la construcció d’històries feministes i futurs. Ha fet exposicions recents: Yvonne Lambert, Berlín; Haus der Kulturen der Welt, Berlín; Hessel Museum of Art, Nova York; Rongwrong, Amsterdam; Arxiu Kabinett, Berlín; Australian Centre for Contemporary Art, Melbourne; Artspace, Sydney; Pallas Projectes, Dublín; i FormContent, Londres. Martinis Roe va néixer a Melbourne, Austràlia, el 1982, i té la seva seu a Berlín.

Per si voleu saber més del projecte i de l’artista: http://www.e-flux.com/announcements/63659/alex-martinis-roeto-become-two/

Log in with your credentials

Forgot your details?