Abans del 03/12:: Verkami- Feminismes reunits (trivial feminista)

Algunes sòcies de CLD ens han fet arribat aquest joc de taula feminista de nova creació, que té molt bona pinta. Us deixem la informació següent:

46Sangre Fucsia, és un podcast feminista que s’emet a Ágora Sol Radio, i que ha posat en marxa una campanya per finançar el projecte de «Feminismos Reunidos», un joc de taula de preguntes i respostes sobre temàtica feminista, a través de la plataforma de crowdfunding Verkami.

Tot i que la campanya ja va aconseguir reunir els 4.000€ mínims per la producció del joc el primer dia. A dia d’avui (encara queda més d’un mes), han aconseguit més de 29.000€. Amb els diners extres que aconsegueixin s’inclouran millores al joc i es donaran exemplars a les associacions feministes, centres socials, escoles, etc.

Podeu trobar més informació a:

http://www.verkami.com/projects/15984-feminismos-reunidos-la-revolucion-empieza-en-tu-salon-trivial-feminista

————-

Feminismes reunits. La revolució comença al teu menjador és un joc de taula de preguntes i respostes que posa a prova els teus coneixements sobre pensament i pràctica feminista, història de les dones, diversitat sexual, cultura en femení, activisme, etc.

No importa el teu nivell acadèmic, quants punts tinguin en el teu carnet d’activista ni la tendència feminista amb la que més t’identifiquis. En el joc, lo important es aprendre i divertir-se, perquè la lluita comença jugant.

La dinàmica del joc es basa en el cèlebre Trivial i consta de 1.200 preguntes, emmarcades en 6 categories. Cada categoria està representada per una figura representativa d’aquest camp:

  • Acadèmia [Simone de Beauvoir]: grans referents teòriques d’ahir i avui.

  • Carrer[Angela Davis]: moviments socials i activisme, també a internet.

  • Cossos [Judith Butler]: sexualitat, salut, LGTBQ i transfeminismes.

  • Cultura [Frida Kahlo]: aportacions femenines i feministes a la història de la literatura, música, belles arts, cinema, etc.

  • Drets[Olympe de Gouges]: avenços en matèria de drets (abort, divorci, vot…), política institucional, convencions i legislació internacional.

  • Herstory [Valentina Tereshkova]: sabies que la història està plena de dones que fan coses?

 

Log in with your credentials

Forgot your details?