26-27/07::. a La Sala de La Bonne: ‘Rebomboris’ una proposta escènica col·laborativa de Xarxa de Cures ahir i avui, ART i PARTstperecaterina, dins de la programació Antic Teatre al Grec 2018

Rebomboris es la proposta escènica resultant del projecte artístic-comunitari Xarxa de cures, ahir i avui vinculat al programa ART i PART i impulsat per Barcelona Districte Cultural (Institut de Cultura – Ajuntament de Barcelona); una creació participativa entre els veïns i veïnes amb l’Antic Teatre, TRANSlab, La Bonne – Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison, TUDANZAS, Sindillar/Sindihogar i Mescladís.

Es presenta a La sala de La Bonne, en el context de programació de l’Antic Teatre dins el Festival Grec 2018.Inspirats en el concepte de “rebomboris” —moviments espontanis de revolta a través delquals les dones han lluitat per mantenir la vida i per exigir les condicions materials d’existència per a elles i les seves comunitats—, l’espectacle ha estat elaborat per l’equip de Xarxa de Cures, ahir i avui (ART i PART), amb la direcció artística de Marta Galán (TRANSlab) i Marta Vergonyós (La Bonne – Centre de Cultura de Dones – Francesca Bonnemaison), i l’assistència coreográfica d’Ana Leitão (TUDANZAS). La proposta escènica, que pren la forma de happening, comptarà amb la presència del col·lectiu de veïnes-artistes vinculades a l’Antic Teatre, dones del sindicat Sindillar/Sindihogar i joves intèrprets. Rere un any d’investigació, es presenta en la programació d’Antic Teatre al Grec Festival de Barcelona.

26 i 27 de juliol a les 20h

La sala de La Bonne – Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison

(c/ Sant Pere més Baix 7, Barcelona 08003)

 

Per més informació: http://labonne.org/blog/2018/07/03/rebomboris/

Log in with your credentials

Forgot your details?