Inscripcions obertes pel Laboratori Feminista de Creació Documental

Tens un projecte documental i vols fer-lo créixer amb el millor acompanyament?

De setembre del 2018 a gener del 2019 tindrà lloc la primera edició del Laboratori Feminista de Creació Documental a La Bonne, Centre de Cultura Francesca Bonnemaison.

Després de 12 edicions de Taller Doc, renovem el format per presentar-vos el Laboratori Feminista de Creació Documental, un espai d’aprenentatge, investigació i realització documental per aprofundir en les cinètiques feministes com a font de creació.

El Laboratori està dirigit a totes les dones que tinguin un projecte documental entre mans i vulguin dur-lo a terme guiades per mentores de renom internacional.

Dividit en 2 mòduls de docència, un teòric de 45h i un pràctic de 45h, sessions monogràfiques, 2 setmanes de rodatge, 2 de muntatge i 2 de postproducció.

Coordinat per l’escriptora, guionista, productora i documentalista Lola Mayo, el Laboratori comptarà amb la col·laboració de les professionals següents:

Mercedes Álvarez · Neus Ballús · Isa Campo · Saudde Cevallos · María Cañas · Valérie Delpierre · Vanesa Fernández · Anna Giralt · Imma Merino · Marta Selva · Anna Solà · Maria Teixidor · Diana Toucedo · Eva Valiño · Elisabeth Prandi

Les inscripcions romandran obertes fins el 31 de juliol!

Trobareu tots els detalls i els descomptes en aquest enllaç. 

A La Bonne apostem per la singularitat dels relats que fem les dones i  considerem imprescindible promoure la presència de la dona a l’audiovisual.

http://labonne.org/blog/2018/06/07/laboratori-feminista-de-creacio-documental/

#LabFemDoc #LaBonne #labonnevisuals

Log in with your credentials

Forgot your details?