Dragues, jordines i llibres: sopar + paradeta + imperdibles

Benvolgudes,
Ja sabeu que estem intentant fer una llista d’autores i llibres imperdibles (link apartat web projecte imperdibles).
Ahir dijous, les dones que vam trobar-nos vam valorar que totes les aportacions rebudes són valuoses i no volíem deixar fora cap escriptora.
Per tant,  la llista amb els noms rebuts en aquestes últimes setmanes, ja supera els 210 noms d’autores!
És magnífic recollir tantes autores…Segurament encara arribaran més propostes…serà qüestió de deixar la llista oberta, i fer subllistes?
El proper dilluns, 8 d’abril, ja tindrem a la web la llista d’autores actualitzada, resultat del treball fet ahir dijous.
Sant Jordi ja és aquí mateix i per celebrar santa jordina us convidem al sopar de dissabte 20 abril on intentarem decidir quins són els títols més significatius!. S’ha de posar preu i que s’inscriguin!!!
Per completar la vetllada literària, comptarem amb les recomanacions imperdibles de l’Àngels Grases de la Llibreria Pròleg i sortejarem la cistella de llibres imperdibles, que inclou un val de compra de llibres a Pròleg!
Us ho perdreu? Us esperem!!!
Recordeu que el dia de Sant Jordi tornarem a obrir portes per posar paradeta de llibres de segona mà!
Si tens llibres escrits per dones i en bon estat que vols compartir….porta’ls i els farem circular! Important: escrits per dones!.
A partir del 15 abril ja pots portar-los a Ca la Dona.

paradeta santa jordinaBenvolgudes,

Ja sabeu que estem intentant fer una llista d’autores i llibres imperdibles (projecte imperdibles).

Ahir dijous, les dones que vam trobar-nos vam valorar que totes les aportacions rebudes són valuoses i no volíem deixar fora cap escriptora.  Per tant,  la llista amb els noms rebuts en aquestes últimes setmanes, ja supera els 210 noms d’autores!

És magnífic recollir tantes autores…Segurament encara arribaran més propostes…serà qüestió de deixar la llista oberta, i fer subllistes?

El proper dilluns, 8 d’abril, ja tindrem a la web la llista d’autores actualitzada, resultat del treball fet ahir dijous.

Sant Jordi ja és aquí mateix i per celebrar santa jordina us convidem al sopar de dissabte 20 abril on intentarem decidir quins són els títols més significatius! Aviat us enviarem detalls sobre el sopar (preu, menú, inscripcions)

Per completar la vetllada literària, comptarem amb les recomanacions imperdibles de l’Àngels Grases de la Llibreria Pròleg i sortejarem la cistella de llibres imperdibles, que inclou un val de compra de llibres a Pròleg! Us ho perdreu??

Recordeu que el dia de sant Jordi tornarem a obrir portes per posar paradeta de llibres de segona mà! Si tens llibres escrits per dones i en bon estat que vols compartir….porta’ls i els farem circular! Important: escrits per dones! A partir del 15 abril ja pots portar-los a Ca la Dona.

Log in with your credentials

Forgot your details?