29/04:: El país que volem, a 18h a Ca la Dona (Jornada de treball)

arbre-elpaisquevolemlesdonesDesprés de 5 Jornades dibuixant El país que volem les dones i com fer-ho possible, ens trobarem en una nova jornada de treball per tancar la 1a fase d’elaboració del document que ha quedat configurat en 4 Eixos: Qualitat democràtica – Drets – Llibertats (violències) – Sostenibilitat de la vida

Dimecres 29 d’abril a les 18h a Ca la Dona (fins les 21h +-)

Els debats, xerrades i trobades realitzades fins ara ens han ajudat, i molt, a estructurar el treball que pretenem fer recollint els eixos vertebradors de la política de les dones en el Manifest El país que volem i en els principis constitucionals que desitgem fonamentin la futura Constitució. Un treball que reconeixem de gran complexitat malgrat comptar amb els bagatge acumulats d’anys d’activisme feminista, experiències i sabers col·lectius que massa sovint no tenen el reconeixement social ni polític que ens agradaria. El treball col·lectiu d’aquests mesos de trobades entra en l’última etapa abans de la presentació pública.

Si no estàs en cap grup de treball dels eixos i vols venir a la sessió conjunta, avisa’ns, així ens assegurarem que tindrem materials per a totes (femviacat@gmail.com)

Nosaltres continuem fent camí fins el 27S, convençudes més que mai, que tot aquest procés no acabarà en que tot segueixi igual. Treballem per visibilitzar la presència i aportacions de les dones i incloure-les en l’agenda política del país nou que volem.

Estem il·lusionades davant aquesta oportunitat de radicalitat democràtica que ens presenta el camí cap a la independència, una oportunitat per construir un país nou que sigui el més feminista possible. I sembla que aquest cop si. Bona part del país està repensant com tirar endavant, confluències i interdependències… i nosaltres ens hem decidit a ser-hi per portar a primer pla les aportacions feministes, doncs les dones sabem que un altre món és possible…un país nou i millor per a totes i tots.

Foto de l’arbre amb Eixos vertebradors, dibuixat pel El País que volem les dones. Dibuix original de Roser Pineda, 22 de novembre 2014

Si no pots venir dimecres 29/04 però vols afegir-te al grup, escriu-nos: femviacat@gmail.com

Estem estenent la xarxa dones feministes per la independència per tot el territori, si vols sumar-te, seràs benvinguda. Contacta amb nosaltres i passa-ho…Gràcies!

FxI

Log in with your credentials

Forgot your details?