[8 de març a cld] 1/3, 19h La llista dels imperdibles. Pica-lletra literària. T’apuntes?

últimes infos de la pica-lletra literària. Per anar pensant per divendres 1 de març, us passem la llista provissional d’autores que estem fent per ajudar a fer la llista de llibres imperdibles: Llistat per anar fent, excel Llistat en pdf

Us esperem divendres a les 19h a ca la dona, c/ripoll 25 APUNTA’T A LA PICA-LLETRA LITERÀRIA! (hora del cóctel, amb pinxos d’ activistes culinàries)

QUINS SÓN ELS TEUS LLIBRES PREFERITS?

Aquest any per Santa Jordina i les dragues la volem fer grossa i comencem a preparar-la l’1 de març, amb motiu de la diada del  8 de març, dia internacional de les dones: Visibilitzar 100 llibres imperdibles d’autores imperdibles!

Volem fer entre totes una llista dels 100 llibres d’autores imperdibles per nosaltres. I per posar fil a l’agulla convoquem una quedada per fer un llistat inicial de 50 llibres imperdibles: “La llista dels imperdibles. Pica-lletra literària”. Quan?: el proper 1 de març, divendres, 19h,hora del còctel, a Ca la Dona (c/Ripoll 25)- APUNTA’T A LA PICA-LLETRA LITERÀRIA!

Com arribarem a 100 llibres? A la llista inicial de 50 títols, podrem afegir-ne d’altres. Per anar-hi pensant,  al vincle de més amunt us deixem una llista provisional imperdibles, a la que manca incorporar les nobels.

El 8 de març obrirem l’enquesta.La llista definitiva de 100 llibres i l’ordre final a la llista resultarà dels llibres més valorats entre totes les participants a l’enquesta. Tancarem l’enquesta dies abans de Santa Jordina 2013.

Enguany, el dia 23/4 tornarem a obrir portes amb paradeta de llibres de 2a mà, amb els llibres que tenim a la llibreria de totes + els que portem per aquest 2013…

Si teniu llibres que ja no voleu tenir per casa, porteu-los a Ca la Dona, entre totes els farem circular!

ca la dona – c/ripoll 25, barcelona 08002, catalunya

Log in with your credentials

Forgot your details?