19/09:: Dones per la Independència, Independència per a les Dones, 11:30h a Auditori Campus Ciutadella, UPF

19S2015POSTER-webBenvolgudes sòcies, grups  i amigues de Ca la Dona,

Les dones estem fent la revolució per un país més just i equitatiu, un país millor per a totes i tots, des dels carrers i places de pobles i viles, també des de la política formal de partits polítics i entitats socials. A casa nostra, estem davant unes eleccions que ens poden portar cap a la República Catalana….que nosaltres volem feminista. Com ho veuen les candidates pel Sí a la independència?  Aquí teniu la invitació formal…us esperem!

Benvolgudes,

Des de Feministes per la Independència (FxI) us volem convidar a participar en l’acte que organitzem el dia 19 de setembre, “Dones per la Independència, Independència per a les Dones“. L’acte consisteix en el diàleg entre candidates de les dues llistes sobiranistes respecte la doble temàtica presentada en el títol: (1) Per què haurien de voler les dones la independència? Per què votar SÍ?; (2) Com garantim la independència de les dones a partir del 28S? Quines polítiques de dones en el nou país?

La presentació i moderació del diàleg serà a càrrec de FxI i les sis dones que intervindran són:Carme Forcadell, Patricia Gomà, Nora Miralles, Sílvia Requena, Gabriela Serra i Anna Surra.. A la Fila Zero convidem a les associacions de dones d’arreu del país i de les responsables de polítiques de dones dels partits sobiranistes. L’acte se celebrarà d’11.30h a 13.00h, a l’Auditori del Campus de la Ciutadella, a la Universitat Pompeu Fabra, Barcelona.

Com arribar-hi:

METRO Línia 4 CIUTADELLA – VILA OLÍMPICA; METRO Línia 1 i RODALIES – Arc de Triomf. TRAM Línies T4, T5 WELLINGTON i CIUTADELLA-VILA OLÍMPICA. BUS V27, V21, H16, 92, 36.

Us preguem confirmeu la vostra assistència (femviacat@gmail.com) i que en feu difusió entre les vostres companyes i amistats.

Salut feminista!

Una abraçada,

FxI

http://feministesperlaindependencia.cat

@femviacat

Ens localitzeu a Ca la Dona, Ripoll 25 de Barcelona

Log in with your credentials

Forgot your details?